BiH

Vučić pomaže Drvaru sa milion eura

Načelnica opštine Drvar Dušica Runić rekla je danas da će predsjednik Srbije Aleksandar Vučić finansijski pomoći opštinu Drvar sa milion evra.

Aleksandar Vučić - N1info.com

Ona je to rekla na svečanoj sjednici Opštinskog vijeća povodom Dana opštine, navodeći da je o novoj finansijskoj pomoći informisana tokom razgovora sa generalnim sekretarom predsjednika Srbije Nikolom Selakovićem.

Prema njenim riječima, naredne nedjelje predsjednik Opštinskog vijeća Milan Kunić će imati sastanke sa direktorima javnih preduzeća i predsjednicima mjesnih zajednica kako bi razgovarali o prioritetima.

Povodom Dana opštine danas su na svečanoj akademiji dodijeljena priznanja zaslužnim pojedincima, udruženjima i kolektivima.

Za počasnog građanina Drvara proglašen je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, a opštinsku plaketu u njegovo ime primio je Nikola Selaković.

“Kada dolazi priznanje iz Drvara predsedniku Vučiću za pomoć koju je do sada Republika Srbija, da li kada je on bio predsednik Vlade i sada kao predsednik Republike pružao, na neki način jeste i počast i jedna vrsta obaveze”, rekao je Selaković,piše Nezavisne

Prema njegovim riječima, Republika Srbija i Republika Srpska su danas na vrhuncu svojih odnosa.

Priznanje počasnog građanina dodijeljeno je Vučiću, jer je pružio veliku podršku srpskim povratnicima u tu opštinu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh