BiH

U Mostaru održano Edukativno druženje s trudnicama “Naše putovanje počinje”

Edukativno druženje s trudnicama ‘Naše putovanje počinje’ sinoć se održalo u Mostaru.

Edukativno druženje s trudnicama - PR/Haber.ba

Hotel Mostar bio je mjesto druženja, komunikacije, te se okupio veliki broj trudnica koje su uživale u zanimljivim i edukativnim predavanjima doktora i stručnjaka.

Domaćin projekta ovog puta bila je dr. Ana Šimić Dugandžić, koja se obratila trudnicama, poželjela im dobrodošlicu, te govorila o temama koje su eduktivne i zanimljive za njih. Također, trudnice su imale priliku upoznati se i sa Yoga majstorom Zlatanom, te saznati savjete i naučiti kako da se relaksiraju.

Pored edukativnih predavanja, sponzori i partneri projekta su na svojim štandovima prezentirali benefite svojih proizvoda koji su potrebni trudnicama, majkama i bebama, te su poklonili vrijedne poklone i nagrade. Svaka trudnica dobila je i časopis ‘Roditelj’, časopis za majku i dijete, čiji je izdavač mostarska kompanija Sfera, koja je i organizator događaja.

Sponzori druženja su: Pampers, Nifty test, Biassco sa proizvodom Curaprox, Euromand sa proizvodom Aptamil, A-Twin sa proizvodom Child Life, Ewopharma sa proizvodom Biogaia, Berlin-Chemie sa proizvodom Anaftin Baby i Espuminsan L, Tosama sa proizvodima To.To., Sebamed baby, Farmaduks sa proizvodom MAM, Bayer sa proizvodom Bepanthen, Salvus sa proizvodima Salvit i Solgar, La Roche-Posay.

Partneri druženja su: Medimpex sa proizvodima Mollers, Sarajevski kiseljak sa proizvodom Mg Mivela, Džajić commerce sa proizvodima Hamanek, Nectar sa proizvodima Frutek, Nobel.

Učešće na druženjima je besplatno, te organizatori pozivaju sve trudnice da prate facebook stranicu Roditelj kako bi saznali sve o narednim druženjima, osvojili vrijedne nagrade i bili u korak sa informacijama za najljepše doba u životu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh