BiH

Gost vile u Rovinju požalio se na smrad: Vlasnik mu odgovorio – “Mujo, operi zube”

Gost po imenu Muamer objavio je na stranici “booking.com” recenziju rovinjske “Villa Pasis” u kojoj se požalio na neugodan miris u sobi, a vlasnik ga je oslovio po imenu Mujo, a potom mu preporučio tuširanje i pranje zuba.

Vila u Rovinju - Društvene mreže

Muamer je na engleskom u recenziji “Ville Pasis” napisao da je općenito bilo uredu, ali se požalio na buku i neugodan miris u sobi. Ubrzo je stigao odgovor u kojem mu se vlasnik, također na engleskom, prvo obraća ‘s dragi gospodine Mujo‘, a potom dodaje: “Što se tiče mirisa u Vašoj sobi, pretpostavljam da Vas je majka naučila da perete zube i istuširate se prije spavanja.

Ovo nije prvi slučaj šovinističkog i antibosanskog vlasničkog odgovora na negativne recenzije gostiju iz Bosne i Hercegovine, prenosi “Avaz“.

Nedavno je na stranici restorana ‘Val’ u Mimicama u okolini Omiša vlasnik brutalno odgovorio na komentar gošći.

Kada sam vidjela na ovoj stranici odgovore vlasnika na kritike drugih gostiju, žalim što sam uopće ušla u restoran. Daleko je to od domaćina. U svakom slučaju, ne preporučujem restoran zbog loše hrane prioritetno, pa sve drugo – zapisala je gošća.

Vlasnik je napisao kako j*** Bosanci uvijek pišu nešto loše.

Nisi tribala ni ulazit’. Ni ti ni tvoje stado. Uvik j*** Bosanci nešto pišu loše. Nikad u životu niste vidili jadransku lignju. Naručujete stvari koje ne znate jesti i onda pljunete, a pojma nemate. Naučili ste u Bosni žvakat smrznutu patagonicu pa vas iznenadila kvaliteta. Došli ste kao stado neotesane stoke. Mokri s plaže u kupaćim gaćama. Skakali i galamili po restoranu. Zviždali za konobarom koji vas je upozorio da se kulturno ponašate da niste na čaršiji. Hajde sad, stoko bosanska neodgojena, napravite još koji profil pa dajte loše ocjene. Eto barem znate koristiti internet kad se ne znate ponašati.

Ovaj odgovor ubrzo je izbrisan sa stranice.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh