BiH

Željko Komšić uputio čestitku Donaldu Trumpu povodom Dana nezavisnosti SAD

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić uputio je čestitku predsjedniku Sjedinjenih Američkih Država Donald J. Trumpu povodom Dana nezavisnosti Sjedinjenih Američkih Država.

No image - Haber.ba

Poštovani gospodine predsjedniče,

Velika mi je čast da povodom Dana nezavisnosti Sjedinjenih Američkih Država, u ime građana Bosne i Hercegovine i u svoje lično ime, uputim najsrdačnije čestitke Vama i svim građanima Sjedinjenih Američkih Država uz želje za dalji prosperitet i napredak Vaše države.

Vrijednosti Deklaracije o nezavisnosti koja je usvojena 4.jula 1776.godine i dalje su svjetionik i uzor svima onima koji se bore za slobodu, pravdu i mir u svijetu.

Dozvolite mi da ovom prilikom prenesem izraze zahvalnosti na ogromnoj pomoći i podršci koje su Sjedinjene Američke Države nesebično pružale našoj domovini. Nikada nećemo zaboraviti pomoć i podršku Sjedinjenih Američkih Država u našoj borbi za nezavisnost, suverenitet i borbi za očuvanje zapadno -civilizacijskih vrijednosti u ovom dijelu Evrope.

Građani Bosne i Hercegovine duboko poštuju Vašu istrajnost u naporima za očuvanje mira, sigurnosti i stabilnosti u svijetu u čemu će Bosna i Hercegovina uvijek biti Vaš saveznik.

Uz uvjerenje da će odnosi Sjedinjenih Američkih Država i države Bosne i Hercegovine i u budućnosti biti jednako dobri, još jednom Vam upućujem najiskrenije čestitke povodom ovog velikog praznika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh