BiH

Mostar i bjelopoljska kotlina danas obilježavaju 26. godišnjicu deboklade

U organizaciji Koordinacije temelnjih boračkih udruženja Hercegovačko-neretvanskog kantona (HNK), a u sklopu obilježavanja 26. godišnjice deblokade Mostara i bjelopoljske kotline, danas će biti upriličeno više programa.

No image - Haber.ba

U 17 sati u Podharemu je planirano odavanje počasti poginulim pripadnicima ARBIH, zatim u 18 sati je najavljeno polaganje cvijeća i prigodan program u Sjevernom logoru, na mjestu pogibije brigadnog generala Mithada Hujdura Hujke, dok u 18:30 sati kreće Marš Sjeverni logor – Bijelo Polje.

Posjeta spomen-ploči Marića Mahala i odavanje počasti na Šehidskom turbetu u Vrapčićima planirano je u 20 sati. Odavanje počasti poginulim borcima Armije RBiH na Šehidskom turbetu u Bijelom Polju najavljeno je za 20:30 sati, a u 21 sat na igralištu OŠ Bijelo Polje Potoci bit će održan prigodan program, piše “Mostarski“.

Mostar- godišnjica deblokade- Mostarski


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh