BiH

Radojičić: Opozicija protestima Banju Luku drži u vanrednom stanju

Gradonačelnik Banja Luke Igor Radojičić ocijenio je danas da su protekli protesti opozicije klasičan početak predizborne kampanje za lokalne izbore u Banjoj Luci i da protesti nemaju nikakve veze sa grupom “Pravda za Davida”, koja se i zvanično ogradila od skupa.

Igor Radojičić - Nezavisne.com

Komentarišući protekle proteste opozicije u parku “Mladen Stojanović”, Radojičić je istakao da je očigledan cilj opozicije da se cijelu godinu, koliko je ostalo do lokalnih izbora, Banja Luka drži u nekoj vrsti vanrednog stanja.

“Kampanja je, kao to vidimo počela jako rano, godinu dana prije izbora, i to vrlo agresivno i populistički. Sa jedne strane imate strateško planiranje i brojne pokrenute i realizovane javne radove, a na drugoj strani jeftini populizam i pokušaj da se Banja Luka konstantno drži u nekoj vrsti vanrednog stanja”, rekao je Radojičić za “RTRS“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh