BiH

Stanivuković po policiji RS: “Oni bi bili najsretniji da nas pošalju na Manjaču”

Policijska uprava Banjaluka dozvolila je mirno okupljanje građana, najavljeno za četvrtak, 27. juni, ali ne na Trgu Krajine, kako su zahtijevali poslanici opozicije, nego u Parku Mladen Stojanović.

Draško Stanivuković i Nebojša Vukanović - RTVBN.com

“Htjeli su park, dobiće park. Oni bi bili najsretniji da nas pošalju na Manjaču, ali negdje još dalje da se ni ne vidimo. Mi ćemo biti istrajni u borbi da oslobodimo Trg Krajine i vratimo ga građanima”, rekao je poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini RS Draško Stanivuković, nakon informativnog razgovora u policiji gdje je pozvan zajedno sa poslanikom Nebojšom Vukanovićem.

On je dodao da su im okupljanje na trgu zabranili jer u policiji kažu da je kritično, opasno i nije sigurno.

“Skup će se definitivno organizovati u parku uz mogućnost jedne protestne šetnje do zgrade Vlade ili Narodne skupštine Republike Srpske. To će biti miran skup, a nama je najvažnije da bude maksimalno pristojno i da nikakvi incidenti ne zasjene našu namjeru. Apelujem da svi građani koji dođu ne provociraju policiju i da sve protekne u miru”, istakao je za “BN” poslanik SDS-a u parlamentu bh. entiteta RS Nebojša Vukanović.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh