BiH

Vatrogasci spasili život migrantu danas u Sarajevu

Vatrogasci su uspjeli spasiti migranta koji se danas zavukao ispod autobusa u sarajevskom Kampusu pokušavajući se sakriti i izaći iz države.

No image - Haber.ba

Mladića je odmah nakon izvlačenja preuzela ekipa Hitne pomoći. Na sreću, prema prvim informacijama, on nije zadobio teške povrede.

“Jesi li sam?”, upitao ga je vatrogasac odmah nakon izvlačenja, a on je odgovorio kako jeste.

Nakon toga uslijedio je i emotivni zagrljaj, a migrant se zahvalio sarajevskim vatrogascima na pomoći.

Podsjećamo, migrant se pokušao sakriti u međuprostoru ispod autobusa s francuskim registarskim tablicama, koji je trebao voziti van granica naše zemlje.

Kada je vozač upalio autobus, prignječio ga je, ali je brzom intervencijom vatrogasaca njegov život spašen, prenosi “Klix“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh