BiH

VRUĆA SEDMICA PRED NAMA

Od sutra temperature još veće, penju se i do 37 stepeni, a ni jutra neće biti svježa

Vrućina - Ilustracija

U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab do umjerene jačine zapadnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 15 i 20, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 30 i 35 stepeni

U Bosni i Hercegovini danas je bilo sunčano vrijeme, a prijepodne više oblačnosti bilo je u dijelovima centralne i sjeverne Bosne, dok su temperature iznosile od 15 do 34 stepena.

Temperature zraka izmjerene u 14 sati: Bjelašnica 15, Bihać i Ivan Sedlo 26, Sanski Most 27, Bijeljina, Prijedor i Neum 28, Brčko, Bugojno, Doboj, Livno i Tuzla 29, Banja Luka i Sarajevo 30, Grude 33, Mostar i Trebinje 34 stepena.

U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab do umjerene jačine zapadnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 15 i 20, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 30 i 35 stepeni.

Sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost očekuje se u utorak, 11. juna, dok su mogući pljuskovi i grmljavina u zapadnim, sjevernim i centralnim dijelovima. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 15 i 20 stepeni, a najviša dnevna između 30 i 35 stepeni.

U srijedu, 12. juna, očekuje se također pretežno sunčano vrijeme. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 15 i 20 stepeni, a najviša dnevna temperatura zraka između 30 i 36 stepeni.

Sunčano vrijeme preovladavt će i u četvrtak, 13. juna. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 15 i 20 stepeni, dok će najviša dnevna temperatura zraka biti između 31 i 37 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda,prenosi Depo


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh