BiH

Danas u BiH sunčano

Iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda kažu da će u naredna tri dana preovladavati sunčano vrijeme uz malo do umjerenu oblačnost.

Sunčano vrijeme - nap.ba

Danas u BiH prije podne preovladavalo je sunčano vrijeme. Više oblačnosti bilo je na jednom dijelu centralne i sjeverne Bosne.

Temperature zraka izmjerene u 11 sati (°C): Bjelašnica 13; Prijedor 18; Bihać, Ivan Sedlo i Sanski Most 23; Bijeljina, Livno, Sokolac i Zvornik 25; Banja Luka, Bugojno, Sarajevo, Srebrenica i Tuzla 26; Brčko i Neum 27; Trebinje 29; Grude i Mostar 30°C;

U drugoj polovini dana u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab južnog i jugozapadnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 29 i 34°C, na jugu i do 36°C.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh