BiH

ZLOSTAVLJAO DJEVOJČICU: Bivši ministar u Vladi bh. entiteta RS iza rešetaka

Policija je uhapsila Nenada Suzića (69) iz Banjaluke zbog sumnje da je se*sualno zlostavljao jedanaestogodišnju djevojčicu.

Nenad SUzić - Frontal.ba

Portal “Srpska” prenosi da će osumnjičeni nakon kriminalističke obrade biti sproveden u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, nakon čega će tužilac odlučiti o eventualnom zahtjevu za jednomjesečnim pritvorom.

Podsjetimo, Srpskainfo je ekskluzivno objavila da je banjalučkoj policiji prijavljen uznemirujući slučaj se*sualnog zlostavljanja jedanaestogodišnje djevojčice iz Banjaluke. Slučaj je prijavila osnovna škola koju pohađa djevojčica.

Prema prijavi, Suzić, koji je bivši ministar u Vladi Republike Srpske, je duži vremenski period zadovoljavao svoje se*sualne potrebe dodirujući djevojčicu po cijelom tijelu. Govorio joj je da nikome ne smije pričati o tome, te da će to biti njihova “mala tajna”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh