BiH

Đaci peru ruke vodom koja curi sa plafona

Dobar dan, evo nas u Ugostiteljskoj školi i sada ćemo vam pokazati kako djeca peru ruke, poručili su đaci u svom snimku, gdje se vidi kako direktno sa plafona ove banjalučke škole kapa voda.

Đaci peru ruke vodom koja curi sa plafona - Srpskainfo

Što je još tragičnije, voda se sliva odmah pored upaljene plafonjerke.

Snimak je objavio narodni poslanik Draško Stanivuković, koji je još kao banjalučki odbornik poručivao da se ova srednja škola renovira.

Znate li da je ovo opasno po život. Treba li nekome da se nešto desi, pa da odreagujete. Prebacite učenike u Gradsku upravu, a vi svoj ‘posao’ radite u ovoj baraci. I probajte samo da kaznite učenike što su mi poslali ovaj video zapis – napisao je Stanivuković na svom Facebook profilu.

Nastava je, inače, organizovana u objektu starom više od 60 godina, a krov, kako pričaju učenici, prokišnjava svaki put kada padne kiša, prenosi “Srpskainfo“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh