BiH

Nakon sramnog poteza jednog taksiste, oglasili se iz “Sarajevo taxi”

Udruženje “Sarajevo Taxi” uputilo je javno izvinjenje zbog sramotnog poteza jednog taksiste koji je odlučio iz vozila izbaciti majku i njenog autističnog sina. Također najavljen je i disciplinski postupak protiv neodgovornog vozača.

Taxi vozilo - Twitter

Objava Zlatiborke Popov-Momčinović na društvenim mrežama je izazvala mnoštvo reakcija kojima se osudio sramotan potez sarajevskog taksiste, a nakon čega su reagirali i nadležni u “Sarajevo Taxiju”.

“Sarajevo Taxi” se izvinjava gospođi Zlatiborka Popov-Momčinović i njenom sinu zbog nemile situacije koja se dogodila jučer, a u kojoj je učestovao vozač koji je član našeg udruženja. Čim smo bili obaviješteni o slučaju, naša interna kontrola je uzela izjavu vozača o događaju i nad njim će se provesti disciplinski postupak – saopšteno je iz ovog udruženja, piše “Avaz“.

Protiv vozača će biti proveden disciplinski postupak i bit će kažnjen u skladu sa statutom. Ipak iz ovog udruženja navode da im nije cilj puko kažnjavanje nego da žele preduprijediti ovakve situacije kroz edukacije kako se ovakve situacije ne bi ponavljale.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh