BiH

Dodik i Kan o saradnji BiH i UNICEF-a

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik razgovarao je s regionalnom direktoricom UNICEF-a za Evropu i Srednju Aziju Afshan Kan.

Milorad Dodik i Afshan Kan - Predsjedništvo BiH

Predsjedavajući Dodik se zahvalio UNICEF-u na dobroj saradnji, jer je uz njegovu pomoć BiH riješila mnoge probleme, prenosi “Fena”.

Na sastanku je posebno istaknut značaj obrazovanja i konstatirano je da u BiH treba razvijati vještine i umijeće mladih ljudi.

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik podržao je regionalni program ‘Dijalog za budućnost’, u koji su uključeni Srbija, Crna Gora i BiH, odakle i potiče vodstvo ovog programa.

Predsjedavajući Predsjedništva BiH i regionalna direktorica UNICEF-a su se složili da je obrazovanje najveća investicija i najbolja karta za mladi naraštaj, saopšteno je iz Predsjedništva BiH.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh