BiH

Život bračnog para Tegeltija: “Husbandiću” i ženi ne fali ni ptičijeg mlijeka

Da Milan Tegeltija i njegova supruga Tijana žive rastrošno i iznad prosjeka većine bh. populacije svjedoče i detalji na Facebook i Instagram profilima ovog bračnog para.

bračni par Tegeltija - Fokus.ba

Ovih je dana u bh. javnosti odjeknula je vijest, koju je obnavio portal Žurnal, o umiješanosti predsjednika VSTV-a Milana Tegeltije u koruptivne radnje.

Naime, prema pisanjima ovog medija, Tegeltija je primao mito, a nakon velike bure u javnosti oglasio se i sam predsjednik VSTV-a demantirajući sve navedeno, prenosi “Depo“.

Ali, da Milan Tegeltija i njegova supruga Tijana žive rastrošno i iznad prosjeka većine bh. populacije svjedoče i objave na Facebooku i Instagramu ovog bračnog para.

Iz priloženog je vidljivo da su proputovali od Londona do Tajlanda, a očito ovaj par uživa i u braku ispunjenom ljubavlju, budući da su na fotografijama koje postavljaju obično samo njih dvoje, a sve pršti od zagrljaja i poljubaca…

Sve te komentare prate i prilično raznježeni statusi koje uglavnom postavlja Tijana, ne krijući svoju veliku ljubav prema mužu kojeg od milja naziva “husbandić”, a samu sebe “ženicom”.

bračni par Tegeltija – Instagram

Osim putovanja, tu su i skupocjeni automobili kojima se ovaj par također voli pohvaliti na mrežama.

Domjenci, zabave, klubovi, sve popraćeno šampanjcima i dobrim pićima, ko ne bi uživao u takvom životu?

Očigledno bračni par Tegeltija raspolaže pozamašnim materijalnim sredstvima, jer si u protivnom ne bi mogao priuštiti ovaj vid raskošnog života.

bračni par Tegeltija 1 – Instagram

Ostaje da saznamo ima li istine u navodima koji jednog od čelnih ljudi bh. pravosuđa optužuju za primanje mita ili za život ipak zarađuje pošteno…


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh