BiH

Vremenska prognoza za naredne dane

Danas se Bosni i Hercegovini očekuje pretežno oblačno i nestabilno vrijeme.

Oblačno vrijeme - Facebook

Poslijepodne s kišom pljuskovima i grmljavinom. Jutarnja temperatura zraka između 7 i 12, a najviša dnevna između 15 i 24 stepena.

U petak u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Pljuskovi se prognoziraju u Hercegovini, centralnim i istočnim područjima Bosne. Jutarnja temperatura zraka između 6 i 13, a najviša dnevna između 14 i 23 stepena.

U subotu u Bosni i Hercegovini umjereno oblačno vrijeme. Lokalni pljuskovi su mogući u Hercegovini i zapadu Bosne. Jutarnja temperatura zraka između 7 i 14, a najviša dnevna između 17 i 24 stepena.

U nedjelju umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Poslijepodne, kiša, pljuskovi i grmljavina se očekuju u sjeverozapadnim i centralnim djelovima. Jutarnja temperatura zraka između 10 i 16, a najviša dnevna do 24 stepena.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh