BiH

Mostar: Sportsko Udruženje Mahala organizovalo Iftar za 85 osoba

U sklopu obilježavanja mubarek noći Lejletu-l-Bedr SU Mahala sinoć je u Jahja Esfelovom Mesdžidu upriličilo iftar za 85 Mostaraca.

Nakon Iftara i teravih namaza, prisutni su se pridružili centralnoj manifestaciji obilježavanja mubarek noći Lejletu-l-Bedr u Jahja Esfelovom Mesdžidu.

Prisutnim se obratio Glavni Imam MIZ Mostar Mr. Dino Maksumić, a predavanje na temu Lejletul-Bedr upriličio je Mr. Hafiz Nedim Botić. Za prikladan muzički dio pobrinuo se hor Zambak.

Ovom prilikom Predsjednik Armin Jelin se, ispred udruženja, zahvalio direktorici Egipatskog Sela Dalidi Demirović na ustupanju kuhinje, treneru udruženja Mariju Maci Knezoviću na pripremi iftara, te Sportskom Društvu Donja Mahala za pomoć i podršku u organizaciji navedenog događaja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh