BiH

Dodik smijenio savjetnika Perišića

Perišić je u današnjoj izjavi između ostalog kazao da je “Komšić sluga britanskih službi”, kao i da je “izbor Komšića bio protiv Srba i protiv Republike Srpske”

Srdjan Perisic-Fokus.ba

Savjetnik Milorada Dodika Srđan Perišić danas je smijenjen s te pozicije, iako je u prvoj polovini dana davao izjave u ulozi savjetnika o krivičnoj prijavi koju je član Predsjedništva BiH Željko Komšić podnio protiv Dodika Tužilaštvu BiH koje je formiralo predmet, piše “Fokus.ba“.

Izjave savjetnika Perišića za Insajder prenijeli su brojni mediji među kojima i portal RTRS-a. Vrlo brzo vijest je s portala RTRS-a izbrisana, ali i Perišić sa liste savjetnika pri kabinetu Milorada Dodika u Predsjedništvu BiH na zvaničnoj web stranici te institucije.

Perišić je u današnjoj izjavi između ostalog kazao da je “Komšić sluga britanskih službi”, kao i da je “izbor Komšića bio protiv Srba i protiv Republike Srpske”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh