BiH

Šuhret Fazlić: Mektić mene i Bišćane godinu i po pravi budalama

Ministar sigurnosti BiH godinu i po dolazi u Bihać.

Šuhret Fazlić - NAP

Gradonačelnik Bihaća Šuhret Fazlić u obraćanju federalnim poslanicima kazao je da ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić godinu i po dolazi u Bihać i pravi ga budalom, piše “Avaz“.

– Pravi mene budalom, godinu i po pravi Bišćane budalom – dodao je Fazlić.

Nermina Ćemalović, ministrica zdravstva USK, apelirala je da se ne može više živjeti niti šetati pored Une, da roditelji ne smiju djecu ostaviti u dvorištu te da se dešava da porodica večera u jednoj sobi, a migranti kroz prozor druge sobe uđu i kradu.

– Više osoba je zaraženo HIV-om. U Biri i Miralu imamo veliki broj homose*sualaca. Ima zaraženih hepatitisom B, C, aktivnom tuberkulozom pluća. Desilo se silovanje, koje je spomenuo premijer, od migranta koji je bio HIV pozitivan. Zabilježeno je više slučajeva MRSA-e. Voljela bih da se u vašem dvorištu ne desi ono što se nama desilo. Za mjesec, kako je krenulo, bit će ih 3.000. Šta da radimo, da se selimo iz Kantona – pitala je Ćemalović.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh