BiH

“Učestvovao u ubistvu, a s nama sutradan plakao na sahrani Slaviše Krunića”

Prijatelji i saradnici Rodoljuba Gajića, radnika u firmi “Sektor Sekjuriti” osumnjičenog da je umiješan u ubistvo Slaviše Krunića, ogorčeni su i na društvenim mrežama mu upućuju oštre uvrede zbog toga.

Rodoljub Gajić - ATVBL.com

“Učestvovao u ubistvu, a s nama sutradan plakao. Sve mu je*em”, Čitulje u oglas dao i na sahrani bio. Bože ima li te”, samo su neki od komentara upućeni Rodoljubu Gajiću koji je danas predat Javnom tužilaštvu bh. entiteta RS, prenosi “ATV“.

“ATV” nezvanično saznaje da je Gajić priznao učešće u slučaju, a saznaje se da je radio na obezbjeđenju kuće Slaviše Krunića.

Gajić je sinoć priveden, a policija u je u sklopu istrage ubistva Krunića uhapsila Emilija Baldu, kojem je određen jednomjesečni pritvor, dok se za Benedi Đukanovićem, drugim osumnjičenim i dalje traga.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh