BiH

Francuz protjeran iz BiH zbog prijetnje bezbjednosti

Ministarstvo sigurnosti- Patria

Služba za poslove sa strancima izrekla je danas mjeru protjerivanja sa zabranom ulaska u Bosnu i Hercegovinu na period od pet godina, francuskom državljaninu S.J.G.

Kako je saopšteno iz ove službe mjera se izriče zbog ugrožavanja bezbjednosti osoba pod diplomatskim imunitetom, što predstavlja prijetnju bezbjednosti BiH.

S.J.G. je lociran na području Sarajeva, u saradnji i koordinaciji aktivnosti sa Obavještajno-sigurnosnom agencijom BiH i Federalnom upravom policije.

Istom je određena mjera nadzora smještajem u Imigracioni centar u Istočnom Sarajevu i Služba će preduzeti dalje mjere sa ciljem njegovog udaljenja iz BiH.

U saradnji sa partnerskim agencijama, Služba će se i dalje odlučno suprotstavljati sigurnosnim izazovima i prijetnjama i davati puni doprinos bezbjednosti BiH, navodi se u saopštenju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh