BiH

U Mostaru Akcija “Doniraj Iftar”

Udruženje građana Humano srce iz Mostara i ovog Ramazana će spovesti veliki humanitarni projekat Ramazanski paketi u sklopu kojeg će se realizovati i akcija “Doniraj iftar”. Akcijom u ovom Udruženju namjeravaju obezbijediti iftare za porodice slabijeg imovinskog stanja.

Mostar, BiH - Twitter

“Želimo prikupiti finansijska sredstva, kao i prehrambene artikle kojima ćemo pomoći što većem broju porodica u potrebi. Prehrambene artikle sakupljat ćemo po svim gradovima Bosne i Hercegovine. Lokacije prikupljanja naknadno ćemo objaviti na našoj Facebook stranici”, kaže nam predsjednik Udruženja Dževad Gegić.

Cijena jednog iftara je 5 KM, dok ramazanski paketi iznose 50 KM. Udruženje je pozvalo sve ljude dobre volje da podržite i pomognu ovu akciju kako bi i ugroženi građani BiH osjetili blagodati ramazanskih dana. PomoćI se može uplatom na račun Udruženja (SBERBANK BH Sarajevo, broj računa: 1402051130000996, sa naznakom: Ramazanki paket ili iftar a primalac: Udruženje građana Humano srce , Bišće polje bb). Za uplate iz inostranstva dostupan je bankovni račun udruženja:

SBERBANK BH dd Sarajevo
SWIFT CODE: SABRBA22
IBAN: BA39 1402061200621603,
sa naznakom: Ramazanki paket ili iftar, a primalac Udruženje građana Humano srce, Bišće polje, Mostar.

Ostale informacije mogu se dobiti pozivom na broj +387 (0)61 960 890. Kontakt osoba je Dževad Gegić.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh