BiH

Pozivnica za event POLI PETICE

Poštovani,

Za sve one koji još nisu doživjeli košarkaški spektakl NBA lige, Perutnina Ptuj BiH i brand POLI vode vas kroz virtuelnu stvarnost na velike košarkaške terene NBA zvijezdi Luki Dončiću.

Poli PETICE VR evente, kao i nagradnu igru provodimo regionalno u Sloveniji, Hrvatskoj, BiH i Srbiji, od 3.4.2019. do Poli maratona 1.6.2019., kada će sretni dobitnici biti izvučeni i objavljeni.

Perutnina Ptuj BiH će jednu osobu i njenu/njegovu pratnju odvesti na utakmicu NBA košarkaške lige u SAD uz plaćene sve putne troškove uključujući i vizu.

Ova aktivacija također ima i društveno odgovornu notu, a pojedinosti kampanje s košarkaškim iskustvom u virtuelnoj stvarnosti ćemo vam predstaviti 10. i 11.5.2019. od 12h u Mercator centru Ložionička u Sarajevu i 12.05.2019. od 12h u Bingo City Centru u Tuzli.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh