BiH

Pronađena odjeća i lične stvari nestalog Almira Gluhića

Na lice mjesta izašao je dežurni tužilac koji će obaviti uviđaj, a brat nestalog Gluhića potvrdio je da se radi o odjeći i ličnim stvarima njegovog brata Almira

Almir Gluhić - Source.ba

U toku današnje potrage za Almirom Gluhićem iz Zavidovića, pripadnici Federalne uprave civilne zaštite pronašli su odjeću i lične stvari nestalog na obali rijeke Bosne u mjestu Porobići, uz lijevu obalu rijeke Bosne u blizini magistralnog puta Zavidovići-Maglaj – rečeno je “Feni” u FUCZ.

Na lice mjesta izašao je dežurni tužilac koji će obaviti uviđaj, a brat nestalog Gluhića potvrdio je da se radi o odjeći i ličnim stvarima njegovog brata Almira – navode iz FUCZ.

Dodaju da, u skladu s ovim istragom, svo raspoloživo ljudstvo na terenu nastavlja potragu koja će se od sada fokusitrati na lijevu i desnu obalu rijeke Bosne od Zavidovića prema Maglaju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh