BiH

Danas pljuskovi, sutra sunčano, a onda preokret

Danas nas očekuje pretežno oblačno vrijeme s kišom i lokalnim pljuskovima

Snijeg - Depo.ba

Poslijepodne ili u večernjim satima padavina postupno prestaju. U drugom dijelu dana razvedravanje u Krajini i Posavini, a večernjim satima i u ostalim područjima. Jutarnje temperature od 3 do 12, a dnevne do 18 °C.

U četvrtak uglavnom pretežno sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. U centralnim i istočnim područjima Bosne jutro pretežno oblačno. Poslijepodne u centralnim i isočnim područjima Bosne su mogući lokalni pljuskovi. Jutarnje temperature od 3 do 12, a dnevne od 15 do 22 °C.

U petak umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Lokalni pljuskovi se očekuju u Hercegovini i Krajini, a krajem dana i u Posavini. Jutarnje temperature od 4 do do 13, a dnevne do 21 °C.

U subotu pretežno oblačno vrijeme s kišom i lokalnim pljuskovima. Jutarnje temperature od 4 do 13, a dnevne od 16 do 22 °C,piše Slobodnabosna


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh