BiH

Davidova majka objavila emotivan video: Pogledajte gdje je sada Davidovo srce

Na ogorčenje pripadnika Pravde za Davida uklonjeni su svi simboli postavljeni u spomen na ubijenog mladića.

Majka ubijenog mladića Davida Dragičevića, Suzana Radanović objavila je u grupi Pravda za Davida emotivni video uz jasnu poruku: “400 dana kako tražimo istinu i pravdu za naše ubijeno dijete. Smetalo vam je srce na mjestu na kom ste ga bacili… sada ga gledajte na Davidovoj kući”.

Komunalna policija 10. aprila naložila da se sa mjesta stradanja Davida Dragičevića ukloni spomenik koji je izgradila grupa Pravda za Davida, napisao je na svom blogu Njegoš Tomić iz grupe Pravda za Davida.

Na ogorčenje pripadnika Pravde za Davida uklonjeni su svi simboli postavljeni u spomen na ubijenog mladića.

David Dragičević je nestao 18. marta prošle godine u Banjalci, a njegovo beživotno tijelo je pronađeno 24. marta u koritu rijeke Vrbas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh