BiH

Dodik i Džaferović u četvrtak sa Erdoganom

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Milorad Dodik i član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović, na poziv prеdsјеdnikа Rеpublikе Тurskе Recepa Tayyipa Erdoğana, bit će u službenom posjetu Rеpublici Тurskој.

Šefik Džaferović i Milorad Dodik - Twitter

Najavljeno je ovo danas iz Službe za odnose sa javnošću Predsjedništva BiH.

Željko Komšić iz opravdanih razloga ne može da putuje, potvrdio je Džaferović novinarima danas u Sarajevu.

Džaferović je dodao da će biti potpisan Ugovor o slobodnoj trgovini, dodajući da je ta stvar već finalizirana u Predsjedništvu BiH.

Očekujemo da se potpiše Protokol o izgradnji auto-puta Sarajevo-Beograd. Na tome intenzivno radimo i u Predsjedništvu i sa turskom stranom – kazao je Džaferović.

Podsjetimo, Predsjedništvo BiH je na sjednici 17. aprila prihvatilo poziv prеdsјеdnikа Тurskе Recepa Tayyipa Erdogana za zvаničnu pоsјеtu predsjedavajućeg i članova Predsjedništva BiH Тurskој, 2. maja 2019. gоdinе, pišu “Vijesti“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh