BiH

Dvojica migranata se zakačila na autobus za Austriju, pa završili u Tešnju

Na društvenoj mreži Facebook pojavio se video autobusa jedne kompanije iz Tešnja, na koji su se zakačila dvojica migranata.

migranti-tesanj-autobus-Radiosarajevo.ba

Vozač ih je primijetio tek kada je stigao u garažu u Tešanj, a kako su policiji objasnili, mislili su da autobus ide u Austriju. Ustvari, autobus se tek vratio iz Austrije, piše “Radiosarajevo.ba“.

Evidentno je da migranti ne biraju način da se domognu zemalja Evropske unije.

insider.ba ekskluzivno vam donosi snimku od prije 1 sat, dva migranta koji su se u pokušaju da se domognu Austrije sakrili u podvozje autobusa firme KANTIĆ TOURISTIK.Nažalaost napravili su krivu procjenu pa su se u Sarajevu sakrili u autobus koji je bio na povratku iz Austrije.Kako nezvanično saznajemo da je jedan migran iz autobusa ispao negdje kod Visokog što su vozači naknadno doznali. Dvojac je pronađen tek kada se autobus vratio u matičnu garažu na Vukovu – Tešanj.

Gepostet von insider.ba am Samstag, 27. April 2019


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh