BiH

Nagli pad temperatura, kiša i grmljavina 1 .maj

Danas u Bosni i Hercegovini veći dio dana sunčano uz malu do umjerenu oblačnost

Kiša - Dnevnik.ba

Od poslijepodnevnih sati jače naoblačenje sa zapada koje će u noći na subotu donijeti kišu. Najniža jutarnja temperatura zraka između 8 i 14°C, a najviša dnevna između 24 i 30°C.

U subotu u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Najniža jutarnja temperatura zraka između 8 i 15°C, a najviša dnevna između 15 i 22°C.

U nedjelju u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme s pljuskovima u Bosni. U Bosni vjetar sjevernog, a u Hercegovini južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka između 3 i 7°C, a najviša dnevna između 14 i 22°C.

U ponedjeljak u Bosni i Hercegovini oblačno s kišom i pljuskovima. Najniža jutarnja temperatura zraka između 4 i 8°C, a najviša dnevna između 10 i 17°C.

Oblačno s kišom očekuje se sve do prvomajskih praznika, ali i na sam prvi maj.Temperatura će i na jugu zemlje drastično pasti, pa tako dnevna neće prelazi plus 15 stupnjeva Celzijusa.

U Bosni će biti još hladnije, pa se tako za prvi maj očekuje da, uz kišu, dnevne temperature neće prijeći 10 stupnjeva Celzijusa,piše Slobodnabosna

Već drugog maja će se razvedriti u cijeloj zemlji, uz porast temperature.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh