BiH

Mladenci se nakon vjenčanja slikali sa igračima FK Sarajevo

Vatreni navijač Fudbalskog kluba Sarajevo Tarik Sokolović doveo je nakon vjenčanja u jednom renomiranom restoranu suprugu Džejnu na zajedničko fotografisanje sa igračima Sarajeva.

Bračni par Sokolović - SCsport.ba

Bračni par Sokolović nije ni prvi, vjerovatno ni zadnji koji će poželjeti sličnu uspomenu, a u FK Sarajevo svima izlaze u susret.

Zajedničko fotografiranje sa igračima FK Sarajevo obavljeno je danas u Trening centru tima s Koševa na Butmiru, a Tarika i Džejnu je dočekao trener Husref Musemić sa igračima.

Bračni par Sokolović – SCsport.ba

“Za FK Sarajevo znam od malih nogu kada me otac Samir Sokolović prvi put odveo na stadion. Džejna i ja smo na ovu ideju došli kada smo planirali vjenčanje i hvala čelnicima kluba što su nam ovo omogućili. Sa većinom igrača smo veliki prijatelji. Držimo im fige da pehar prvaka BiH vrate u naše klupske vitrine, a nama najljepši poklon za vjenčanje će biti dupla kruna”, kazali su Džejna i Tarik Sokolović u jedan glas, piše “SCsport“.

Bračni par Sokolović – SCsport.ba


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh