BiH

Iza njega je ostalo dvoje djece: Ubijeni policajac za tri dana trebao proslaviti rođendan

Policajac Slađenko Tubin kojeg je u nedjelju uveče ubio Marko Šabić za tri dana trebao je da proslavi 48. rođendan, a iza njega ostala je supruga i dva sina.

Slađenko Tubin - SrpskaInfo.com

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS rekli su da su sinoć ostali bez svog službenika Tubina, koji je prilikom intervencije u Gornjoj Ravskoj kod Prijedora zadobio povrede iz vatrenog oružja.

“Hrabro srce našeg kolege pokušalo je da intervenciju riješi mirno i profesionalno, ali nažalost sa posljedicom po njega lično i njegovu porodicu. Bio je dobar kolega i policajac, pripadnik Vojske Republike Srpske u prethodnom ratu. Nek mu je vječna slava i hvala”, rekli su u MUP-u.

Njegove kolege sa kojima smo razgovarali ističu da je bio vrhunski policajac koji je svoju karijeru gradio od 1993. godine bez ijedne mrlje u karijeri.

“Ovo je veliki gubitak za sve nas, ne znam kako ćemo se oporaviti od ovoga. On je radio u Ljubiji i bio je omiljen kako među kolegama, tako i mještanima. Svi ćemo pamtiti njegov osmjeh koji je uvijek krasio njegovo lice”, rekao je jedan od njegovih kolega, prenosi “SrpskaInfo“.

Policajac stradao vršeći svoju dužnostMinistarstvo unutrašnjih poslova ostalo je noćas bez svog policijskoj službenika…

Gepostet von Ministarstvo unutrаšnjih poslova Republike Srpske (MUP RS) am Montag, 22. April 2019


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh