BiH

Arena sport centar – lider zdravoga života u regiji

U povodu početka programa “Izazova“ u Arena Sport Centru održana je prva press konferencija od postojanja Centra.

Arena sport centar, Mostar - PR/Haber.ba

“Arena Sport Centar u Mostaru se pozicionirao kao lider zdravog života u regiji te promicanja ljudske aktivnosti kao segmenta koji treba svim ljudima da bi bili zdraviji”, kazao je direktor marketinga Arena Sport Centra Marin Čuljak. Ovaj program kao i svi drugi sadržaji u našemu centru nositelj su te ideje.

Čuljak nije krio zadovoljstvo odazivom natjecatelja kroz protekle dvije godine te je naglasio kako je kroz ovaj program prošlo 100 ljudi različite starosne dobi, ali i zdravstvenog stanja.

Natjecatelji “Izazova”, ali i svi zainteresirani građani imat će priliku kroz osam tjedana radionica, ali i Dana otvorenih vrata zatražiti pomoć i savjete vezane uz zdrav život i vježbanje od Marija Mlinarića, ali i svih trenera Arena Sport Centra.

“Borim se protiv onih izgovora koji kažu nemam vremena, nemam novaca i imam previše kila. Sve svoje treninge baziram na tome da zdrav život definitivno postane navika te je vrijeme da loše navike preteknemo u segment zdravijeg i kvalitetnijeg života”, kazao je fitness trener Mario Mlinarić.

On je naglasio kako su njegovi programi utemeljeni na treninzima s vlastitim tijelom te namijenjeni svim uzrastima. Također, ukazao je na problem pretilosti u Hrvatskoj, ali i regiji te iznio zabrinjavajući podatak kako je 25% djece u Hrvatskoj pretilo.

Damir Laštro, stučni je suradnik Arena Sport Centra za fitness i idejni začetnik “Izazova” pozvao je ljude na što veći odaziv te naglasio važnost promoviranja zdravog života na našem području.

Svi natjecatelji morat će proći detaljan liječnički pregled u Poliklinici Vitalis te se do sada na “Izazov” prijavilo 20 natjecatelja, a prijave ostaju otvorene do 24. travnja.

Mario Mlinarić hrvatski je kondicijski trening i profesor kineziologije u javnosti najpoznatiji po ulozi trenera u RTL-ovom showu “Život na vagi”. On svakodnevno provodi svoj “Online izazov” s natjecateljima u Hrvatskoj, a ovo mu je prva suradnja u Gradu Mostaru.

Generalni pokrovitelj ovogodišnjega programa Izazova je tvrtka Meggle BiH.

Press konferenciju je vodio Tomislav Lončar, glasnogovornik Arena Sport centra.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh