BiH

Danas sunčano vrijeme, u narednim danima naoblačenje s kišom

Danas se u Bosni i Hercegovini očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. U večernjim satima, postupno naoblačenje sa sjevera. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera.

Oblačno nebo - Twitter

Jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 6, na jugu zemlje do 10, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 13 i 19, na jugu zemlje do 21 stepen Celzijusa.

U Sarajevu malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Tokom dana, postupno povećanje oblačnosti. Jutarnja tempertura oko 2, a najviša dnevna temperatura oko 16 stepeni.

Sutra u Bosni umjereno do pretežno oblačno sa slabom kišom. U Hercegovini umjereno oblačno. Poslije podne u Hercegovini su mogući i lokalni pljuskovi. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 6, na jugu zemlje do 10, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 9 i 15, na jugu zemlje od 15 do 20 stepeni.

U petak u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini umjerena oblačnost. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 6, na jugu zemlje do 10, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 13 i 19, na jugu zemlje do 22 stepena.

U subotu u Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Jutarnja temperatura zraka većinom između 4 i 10, na jugu zemlje do 12, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 13 i 19, na jugu zemlje do 22 stepena, navode iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh