BiH

Emotivan govor efendije Muminovića na groblju Vlakovo: “Almina i njene kolegice ostavile su neizbrisiv trag”

Nekoliko hiljada građana danas je na Gradskom mezarju Vlakovo kod Sarajeva na ahiret ispratilo Lejlu Sadiković, Alminu Ćorović i Minu Kadrić, koje su u petak nastradale u teškoj saobraćajnoj nesreći na istočnom ulazu u Sarajevo.

No image - Haber.ba

Dženazama uposlenica Osnovne škole škole ‘Kovačići’ prisustvovao je i veliki broj njihovih radnih kolega, učenika, prijatelja…

Nakon sto je ukopana Almina Ćorović, posebno emotivan govor održao je efendija Safet Muminović. Između ostalog je kazao kako je Alminu lično poznavao, te da je ona zajedno sa svojim kolegicama na njima vrlo znan i poučan način prenosila znanje i uvijek širila pozitivnu energiju, prenosi “Hayat“.

“Almina, ne samo da nas je učila, nego je sve to sprovodila u djelo. Ostavila je neizbrisiv trag, i ona, i njene kolegica”, kazao je između ostalog efendija Muminović.

Kompletan govor efendije Muminovića pogledajte u video prilogu:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh