BiH

Nesvakidašnja scena: Kod putnika otkrivena dva čitava jagnjeta koja je pokušao iznijeti iz BiH

Nesvakidašnja scena dogodila se danas na Međunarodnom aerodromu u Sarajevu.

Međunarodni aerodrom Sarajevo - Twitter

Prilikom carinske kontrole kod državljanina Katara otkrivena su dva čitava jagnjeta koja je pokušao iznijeti iz BiH. Kako je potvrđeno iz sarajevskog aerodroma, jagnjad su se nalazila u dva kofera i ona su oduzeta. “Sve se desilo na današnjeg leta iz Sarajeva za Dohu nešto oko 11.30 sati kada je muškarac iz Katara u dva kofera pokušao iznijeti meso dva čitava jagnjeta.

Na carinskom pregledu naši carinici su primjetili dva jagnjeta koji nisu bili živi. Uposlenici Službe sigurnosti aerodroma kontrolom su ga zaustavili prije pregleda karte te mu oduzeli životinje.

Odmah su pozvali Veterinarsku inspekciju, a putnik je sat kasnije nastavio let za Katar”, kazala je za glasnogovornica Međunarodnog aerodroma Sarajevo za portal “Radiosarajevo.ba“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh