BiH

Misteriozna smrt mladića iz Banjaluke: Popio piće u kafani i nestao

Bojan Koprena nestao je 7. jula 2014, nakon što je popio piće u “Krčmi kod Roze” u mjestu Kola

potraga za koprenom-Fokus.ba

Misterizoni nestanak mladića Bojana Koprene, koji je u međuvremenu okarakterisan kao slučaj mučkog ubistva, prijeti da postane još jedan zaboravljeni zločin u ladicama banjalučke policije.

Ovakvih zločina je na području Policijske uprave Banjaluka u proteklih 20 godina bilo i previše da bi se svi oni mogli pripisati nekakvim profesionalnim ubicama koji su zameli svoje tragove, pa javnost sa pravom postavlja pitanje da li se iza svega krije nestručnost policije i istražilaca, piše portal “Srpskainfo“.

Bojan Koprena nestao je 7. jula 2014, nakon što je popio piće u “Krčmi kod Roze” u mjestu Kola, kada je napustio ovaj objekat i “opel vektrom” otišao u nepoznatom pravcu. Zapaljeni automobil pronađen je dva dana kasnije, međutim, tijelo Koprene ni do danas nije nađeno.

Velika pretraga terena bila je organizovana krajem decembra 2014. u kojoj je učestvovalo više od 150 pripadnike policije, mještana i lovaca.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh