BiH

VLASNIK FIRME IZ SARAJEVA NAJBOLJEM RADNIKU POKLONIO AUDI

Vlasnik firme iz Sarajeva poklonio je Audi A8 automobil svom, kako je rekao, najboljem radniku, u znak zahvalnosti za sav posao koji je ovaj obavio.

gazda-radnik.poklon-AudiA8-Screenshot-Facebook

Malo je reći da je ovakav odnos gazde prema zaposlenom oduševio cijeli region, a ponajviše zatečenog Emraha, koji ovo očito nije očekivao, piše “Hayat.ba“.

– Jedna firma opstaje samo sa dobrim timom! Radnik koji sarađuje i moje ideje sprovodi u realnost zaslužio je ovaj poklon. Ovaj gest je od srca, jer ja sam zadužen da dovedem investitore u BiH, da prenesem svoje znanje na moje ljude. Nekada ima i dobrih i loših dana, ali dobri radnici koji vjeruju u sebe i vas jesu dobitak koji se novcem ne može platiti. Ovaj audi je poklon mom radniku Emrahu, da mu pokažemo da je dio nas i da ima budućnosti u ovoj državi, da zajedno možemo sve da pokrenemo i okrenemo – izjavio je Semir Kozić, vlasnik firme.

Emrah Rogo ponosni je vlasnik automobila Audi A8.

– Za mene je ovo bio danas ogroman šok od kojeg se još uvijek oporavljam. Nisam očekivao da namjerava da mi pokloni automobil o kojem smo na sastancima, kafama, pauzama pričali. Ovaj poklon prevazilazi materijalnu vrijednost koju ima, jer on je nešto za šta jednostavno ‘hvala’ nije dovoljno – izjavio je Emrah za Crnu hroniku.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh