BiH

Objavljena vremenska prognoza za oba dana vikenda

U petak pretežno oblačno vrijeme sa kišom i lokalnim pljuskovima.

Oblačno vrijeme - Facebook

Padavine uglavnom u većem dijelu Hercegovine, Krajini, centralnim područjima Bosne. U planinskim djelovima sa susnježicom i snijegom. Najmanje padavina se očekuje u istočnim područjima Jutarnja temperatura od 2 do 7, na jugu od 6 do 10, a najviša dnevna temperatura od 6 do 11, na jugu do 14 stupnjeva, piše “Radiosarajevo.ba“.

U subotu, pretežno oblačno vrijeme sa kišom, a u planinskim područjima sa susnježicom i snijegom. U večernjim satima, u Hercegovini suho i postupno smanjenje oblačnosti. Jutarnja temperatura od 2 do 7, na jugu do 9, a najviša dnevna temperatura od 6 do 10, na jugu do 13 stupnjeva.

U nedjelju, umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Tokom dana, u Hercegovni i u centralnim područjima i sa slabom kišom. Jutarnja temperatura od 2 do 7, na jugu do 9, a najviša dnevna temperatura od 6 do 10, na jugu do 15 stupnjeva.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh