BiH

OLUJNI UDARI VJETRA, KIŠA I PAD TEMPERATURE: Evo kakvo nas vrijeme očekuje naredna četiri dana

Danas u Hercegovini i na jugozapadu Bosne pretežno oblačno vrijeme s kišom i lokalnim pljuskovima

Biciklisti i nevrijeme - KSTA.de

U ostatku naše zemlje sunčano uz prolazan porast naoblake tokom dana. Vjetar umjeren sa jakim udarima južni i jugoistočni. Jutarnje temperature od 4 do 13, a dnevne od 13 do 22 °C.

U petak pretežno oblačno vrijeme s kišom u Hercegovini, Krajini u zapadnim, jugozapadnim i djelimično centralnim područjima Bosne. Obilnije padavine se očekuju na zapadu i jugozapadu Bosne, kao i na sjeveru i zapadu Hercegovine. Jutarnje temperature od 5 do 11, na jugu od 11 do 20 °C.

U subotu pretežno oblačno vrijeme s kišom i lokalnim pljuskovima u Hercegovini, centralnim i jugozapadnim područjima Bosne. Padavine poslijepodne ili u večernjim satima. Jutarnje temperature od 4 do12, a dnevne od 11 do 17 °C.

U nedjelju pretežno oblačno vrijeme s lokalnim pljuskovima ponegdje u Hercegovini, centralnim, jugozapadnim i istočnim područjima Bosne. Jutarnje temperature od 4 do 13, a dnevne od 14 do 20 °C.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh