BiH

Nakon što je tražila da se LGBT osobe u BiH izoluju, zastupnici SDA Facebook blokirao profil

Profil zastupnice Samre Ćosović-Hajdarević je blokiran od onih koje žele da naše društvo unište svakojakim nemoralnim odnosom u društvu. Mi nastavljamo svoju borbu – napisala je zastupnica Ćosović-Hajdarević

Samra Cosovic-Hajdarevic-Depo.ba

Nakon što je putem svog Facebook profila pozvala na izolaciju LGBT osoba u BiH, a povodom održavanja parade ponosa koja je najavljena za septembar u Sarajevu, Samri Ćosović-Hajdarević, zastupnici SDA u Skupštini Kantona Sarajevo, Facebook je blokirao profil, piše “Depo.ba“.

Međutim, njena Facebook stranica još je aktivna pa se tim putem obratila svojim homofobnim fanovima:

– Profil zastupnice Samre Ćosović-Hajdarević je blokiran od onih koje žele da naše društvo unište svakojakim nemoralnim odnosom u društvu. Mi nastavljamo svoju borbu – napisala je zastupnica Ćosović-Hajdarević.

Podsjećamo, inicijativa da se organizira bosanskohercegovačka parada ponosa dolazi od 15 aktivista i aktivistkinja iz Prijedora, Banje Luke, Sarajeva, Bijeljine, Tuzle i ostalih dijelova BiH.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh