BiH

Draško Stanivuković o danu bh. entiteta RS nakon odluke Ustavnog suda BiH

Narodni poslanik u NSRS Draško Stanivuković posljednje vrijeme privukao je značajnu pažnju, ali je i prikupio brojne simpatije građana Bosne i Hercegovine.

Draško Stanivuković - Analiziraj.ba

Simpatije građana BiH prvenstveno su izazvane nekompromisnom borrbom poslanika stanivukovića protiv aktuelnog režima u RS, ali i podrškom grupi „Pravda za Davida“.

Međutim, mnoge je iznenadio video koji je Stanivuković objavio na svom Facebook profilu nešto prije 18 sati.

Narodni poslanik u najnovijem video uradku komentirao je 9. januara kao neustavni dan RS.

Između ostalog je poručio „Borci su stvorili Republiku Srpsku 9. januara, koji je naš dan i koji je nesporan i koji će uvijek biti dan RS“.

Cijeli video pogledajte u nastavku.

‼️ 9. ЈАНУАР!❓ Шта они ПРИЧАЈУ, а шта СТВАРНО УРАДЕ?‼️ Ово је УЛИЦА 9.ЈАНУАР у највећем ГРАДУ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ!➡️ ОТВОРИМО ОЧИ!!!

Gepostet von Драшко Станивуковић am Samstag, 30. März 2019


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh