BiH

Prašović o Jovanoviću: “Bolje da ga je neka žena uzela za savjetnika”

Komšić se jučer sastao s Jovanovićem koji je najavio da će posao savjetnika u Predsjedništvu BiH obavljati pro-bono odnosno bez naknade

Sanela Prašović, poslanica Saveza za bolju budućnost u Parlamentu Federacije, na društvenim mrežama se oglasila povodom imenovanja srbijanskog političara Čedomira Jovanovića za savjetnika člana Predsjedništva BiH Želja Komšića.

“Meni bi bilo logičnije da je neka dama uzela Čedu za savjetnika. I onda je on savjetuje kako da zategne trbušnjake, pa idu zajedno na trening, pa trče, i tako…mogu i ono da se skinu, pa vodom da se zaliju, svega tu ima na izbor. Ali šta Čeda da radi sa Komšićem?”, napisala je Prašović.

Podsjetimo, Komšić se jučer sastao s Jovanovićem koji je najavio da će posao savjetnika u Predsjedništvu BiH obavljati pro-bono odnosno bez naknade.

Tokom razgovora sagovornici su razmijenili mišljenja o aktulenim političkim pitanjima i odnosima u regiji s posebnim naglaskom na odnose između Bosne i Hercegovine i Republike Srbije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh