BiH

Pred malenom Dalal je još godina i po kritičnog perioda

Došao je trenutak koji smo svi željno iščekivali..

Dalal Omerović - Facebook

Dvogodišnja Dalal Omerović iz Bihaća, koja se liječi od najopasnijeg oblika leukemije, krenula je kući iz klinike u Esenu, nakon uspješne transplantacije koštane srži, prenosi “Fokus“.

– Čekala se kontrola 25. marta i nakon toga Dalal s roditeljima ide nazad za Bihać – kazali su prijatelji porodice Omerović.

Na Facebook stranici „Za Dalal“ objavljeno je sljedeće:

“Došao je trenutak koji smo svi željno iščekivali, naša Lavica se pakuje za polazak kući. Hvala dragom Bogu koji je spustio svoju milost, hvala doktorima i svima Vama divnim ljudima koji ste svaki dan naše bore proživljavali zajedno sa našom Lavicom. Dalal nastavlja svoje liječenje pred njom je još godina i pol kritičnog perioda, molimo dragog Boga da je čuva kao i svaki put do sad i da taj period prode bez ikakvih komplikacija. Našoj Dalalici želimo sretan put i sljedeće javljanje je aBd od kuće u veselom okruženju familije. Dalal Vam šalje ljubav, objavljeno je na stranici.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh