BiH

Johannes Hahn sastankom u Predsjedništvu BiH otpočeo posjetu Sarajevu

Sastankom sa članovima Predsjedništva BiH komesar za evropsku susjedsku politiku i pregovore o proširenju Johannes Hahn otpočeo je jednodnevnu posjetu Sarajevu.

Johannes Hahn - Kosmo.at

Nakon sastanka u Predsjedništvu BiH, Hahn će se susresti sa predsjedavajućim Vijeća ministara BiH Denisom Zvizdićem, ministrom vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Mirkom Šarovićem i ministrom finansija i trezora Vjekoslavom Bevandom, najavljeno je iz Delegacije EU u BiH.

Potom će ovaj evropski komesar održati sastanak i sa liderima svih parlamentarnih stranaka.

Tom prilikom će potpisati i dokument pod nazivom “Pismeno opredjeljenje Bosne i Hercegovine: Na putu prema novoj agendi za socioekonomske reforme“.

Iz grupe ‘Pravda za Davida’ najavljeno je da će se Hahn tokom posjete Sarajevu sastati i sa majkom Davida Dragičevića Suzanom Radanović, te ocem Dženana Memića Murizom Memićem, prenose “Vijesti“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh