BiH

ZATIŠJE PRED BURU: Evo gdje će, kada i koliko padati u naredna četiri dana

Danas u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme

Snijeg - Depo.ba

U nizinama kiša, u centralnim i zapadnim područjima lokalno susnježica, a u višim područjima snijeg.

Prijepodne prestanak padavina na sjeveru zemlje i postupan prestanak padavina prema večernjim satima i u ostalim područjima. U Hercegovini i jugozapadu Bosne umjereno jaka bura. Najniža jutarnja temperatura zraka između 1 i 11°C, a najviša dnevna temperatura između 3 i 14°C.

U srijedu u Bosni pretežno oblačno vrijeme. Smanjenje oblačnosti od poslijepodnevih sati. U Hercegovini pretežno sunčano. U Hercegovini i jugozapadu Bosne umjereno jaka bura. Najniža jutarnja temperatura zraka između -2 i 7°C, a najviša dnevna između 4 i 15°C.

U četvrtak u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano. U Hercegovini i jugozapadu Bosne umjereno jaka bura. Najniža jutarnja temperatura zraka između -3 i 5°C, a najviša dnevna između 7 i 17°C.

U petak u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. U Hercegovini i jugozapadu Bosne umjereno jaka bura. Najniža jutarnja temperatura zraka između -3 i 5°C, a najviša dnevna između 9 i 18°C.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh