BiH

KOMŠIĆ IZRAZIO SAUČEŠĆE PORODICAMA NASTRADALIH RUDARA: “Dali su ogorman doprinos zajednici u kojoj živimo, marljivo obavljajući težak i rizičan posao, naše..”

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić uputio je telegram saučešća porodicama tragično nastradalih rudara rudnika “Boksit” na području Srebrenice, te kolektivu kompanije “Boksit”

Željko Komšić - Fenix magazin

– S velikom žalošću primio sam vijest o tragičnoj nesreći u kojoj su nastradali rudari Slaviša Žugić iz Milića, i Borislav Ostojić iz Zvornika.

Porodicama Žugić i Ostojić, te čitavom kolektivu kompanije “Boksit” upućujem najdublje izraze saučešća. Žugić i Ostojić dali su ogorman doprinos zajednici u kojoj živimo, marljivo obavljajući težak i rizičan posao, naše misli uvijek će biti uz njih – navodi Komšić u telegramu saučešća, saopćeno je iz Predsjedništva BiH, piše “Slobodna Bosna“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh