BiH

DANAS I SUTRA SUNCE, A ONDA PREOKRET: Olujni udari bure, pad temperature, kiša i snijeg…

Danas više oblačnosti u centralnim, istočnim i sjevernim područjima Bosne

No image - Haber.ba

Smanjenje oblačnosti u poslijepodnevnim satima. U ostatku zemlje pretežno sunčano. Jutarnja temperatura zraka između -1 i 10°C, a najviša dnevna između 14 i 23°C.

U nedjelju u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Jutarnja temperatura zraka između 0 i 10°C, a najviša dnevna između 17 i 25°C.

U ponedjeljak u Bosni veći dio dana umjerena naoblaka. U Hercegovini pretežno sunčano. Jače naoblačenje sa zapada tokom noći na utorak donijet će kišu u nizinama, a u višim područjima snijeg. Jutarnja temperatura zraka između 2 i 10°C, a najviša dnevna između 11 i 22°C.

U utorak u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno. U nizinama slaba kiša, u centralnim i zapadnim područjima lokalno moguća i susnježica, a u višim područjima slab snijeg. Ne prognozira se da će snijeg padati niže od 700 metara nadmorske visine. Vjetar umjerene jačine s jakim udarima sjevernog smjera. U Hercegovini i jugozapadu Bosne jaka bura s olujnim udarima. Jutarnja temperatura zraka između 1 i 11°C, a najviša dnevna između 3 i 8°C, na jugu do 15°C.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh