BiH

Nagli rast temperature, na jugu pravo ljeto, ali biće i padavina…

Danas se u većem dijelu naše zemlje očekuje sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost

Nebo - InfoSvijet

Poslijepodne u Bosni porast naoblake. Povremeno slaba kiša ili rosulja je moguća ponegdje u centralnim i istočnim područjima Bosne. Jutarnje temperature od -1 do 7, a dnevne od 9 do 18 °C.

U subotu u većem dijelu Bosne jutro pretežno oblačno uz postupno razvedravanje. U Hercegovini pretežno vedro. Jutarnje temperature od 2 do 9, a dnevne od 17 do 25°C.

U nedjelju sunčano. Poslijepodne ili u večernjim satima u Hercegovini i na jugozapadu Bosne porast naoblake ponegdje može donijeti slabu kišu. Jutarnje temperature od 2 do 12, a dnevne od 17 do 25°C.

U ponedjeljak u Hercegovini i na jugozapadu Bosne umjereno do pretežno oblačno uz postupno razvedravanje. U ostatku naše zemlje sunčano. Jutarnje temperature od 3 do 13, a dnevne od 14 do 22°C,prenosi Slobodnabosna


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh