BiH

Policajcu sam rekao ‘Allaha ti, nemoj mi ti opraštati’.”Političari jedu od roga do repa, ali žrtva plaća. Amar će Želju odvesti u Evropu.

Za Source je govorio poznati ugostitelj Sejo Brajlović, a razgovarali smo o mnogim zanimljivim detaljima iz njegovog posla.

Brajlovic - Source.ba

Rekao nam je ko dolazi da jede kod njega i ko su najškrtiji gosti, ali i otkrio kako je zaradio najbržu lovu. Političari kaže jedu od roga do repa, ali uvijek ima žrtva koja to plaća, piše “Source“.

Brajlovića smo pitali da li koristi pogodnosti zato što je bogat i moćan, a on nam je ispričao detalje o susretu s policijom.

Kazao nam je i kako održava posao, brak, djecu na okupu. Govori nam da je u braku 40 godina i da su mu sinovi pošteni i radni.

Mnogo zanimljivih i smiješnih situacija nam je ispričao, a vi ih možete čuti u priloženom videu iznad.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh