BiH

Dodik uputio čestitku svim ženama povodom 8. marta

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik čestitao je svim ženama 8. mart Međunarodni dan žena, i poželio njima i njihovim porodicama puno zdravlja, sreće i uspjeha.

Milorad Dodik -Slobodna-Bosna.ba

“Obilježavanje ovog praznika je prilika da se svi prisjetimo dugogodišnjih napora na ostvarivanju društvenih, ekonomskih i političkih prava žena u svijetu. Stoga je Međunarodni dan žena prilika da još jednom ukažemo na potrebu unapređenja političkog, ekonomskog i socijalnog položaja žena i još jedan dokaz naše obaveze da više cijenimo njihov doprinos porodici i društvu u cjelini”, poručio je Dodik.

On je istakao da je unapređenje položaja žena u svim oblastima života i rada ostaje zajednički cilj našeg društva, piše “Klix.ba“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh